Achter de tent

Kracht achter Stichting de Tent

Stichting de Tent is een initiatief van Thijs Borsboom en Jord Siemerink. Stichting de Tent is een cultureel lichtpuntje in een zomer vol restricties en afgelasten festivals.

De tent staat op het terrein van de Buitengoed de Uylenburg, een natuurrijke omgeving en een oase van rust.

Thijs is mede oprichter van restaurant de Centrale, opende een koffietent (Hypocafe) toen de stad er nog niet mee overspoeld was en is tegenwoordig werkzaam als “Thijs Onwijs” voor metaalbewerking en strakke lassen.

Jord heeft tijdens zijn studie Luchtvaarttechnologie meer opgelet in de horeca, runt in de winter een hotel in Oostenrijk en is tegenwoordig als “SuperJord” in te huren als freelance kok.

Met deze dikke horeca achtergrond, creativiteit en blijheid gaan we dit project tot een succes maken!

Dankzij het Rotterdams Volkstheater en Buitengoed de Uylenburg zijn we in staat geweest om Stichting de Tent in zeer korte tijd van de grond te krijgen.

Heerlijk, gewoon genieten!

— Thijs

De hele zomer zorgt de prachtige tent van het Rotterdams Volkstheater voor een doek boven ons hoofd. Rondom is de tent volledig open en er is meer dan voldoende ruimte om veilig afstand te houden.

Wij hebben onwijs veel zin in de zomer, en zien jullie graag verschijnen in onze tent!

Volg ons en blijf bij!